Orivedellä joulukuussa 2018 kerättyjä hyvän vanhuuden avainajatuksia.

Mitä tapahtuisi, jos puhuisimme enemmän siitä, mitä pidämme ikääntyessämme tärkeänä? Kuunneltaisiinko meitä paremmin ikäihmisten palveluja suunniteltaessa? Osaisimmeko paremmin ilmaista, minkälaisia palveluja haluamme ja minkälaiset palvelut ansaitsemme?

”Mitä kuuluu hyvään vanhuuteen” -kampanjan tarkoituksena on tuoda ikääntyvien ääni kuuluviin. On aika kuunnella ihmisiä ja tuoda näkyviin vanhuuden ja siihen liittyvien pelkojen ja toiveiden monimuotoisuus.

Haastamme myös palvelujen tuottajat — ja tilaajat — miettimään, miten näihin toiveisiin ja huoliin vastataan. Miten näin monimuotoisia palveluja tuotetaan? Miten pidetään huoli siitä, että kaikilla on mahdollisuus hyvään, ihmisarvoiseen vanhuuteen?

Lisäämme tälle sivulle kuvia ja videoita, joissa ikääntyvät kertovat ajatuksistaan hyvästä vanhuudesta. Voit seurata meitä myös Facebookissa:


Seuraa meitä Facebooksissa

LÄHTISITKÖ MUKAAN KAMPANJAAN?

Kuvaamme kampanjan kannanottoja Aunen ja Erkin koti -säätiön tilaisuuksissa. Voit myös kuvata itse tai kaverin kanssa oman kuvan ja videon mallin mukaisesti ja lähettää meille osoitteeseen kimmo.hokkanen@aunenjaerkinkoti.fi, niin lisäämme sen myös tänne.

Jos haluatte lähteä isompana ryhmänä tai järjestönä mukaan, ottakaa yhteyttä Kimmoon puhelimitse 044 218 0007 tai sähköpostilla kimmo.hokkanen@aunenjaerkinkoti.fi.

Close Menu